Trygg trening for voksne

Scala Trening - Trygg Trening for VoksneScala Trening er et allsidig og seriøst treningstilbud til voksne brukere. Målgruppen vår er fra 40 år og oppover. Det krever et annet innhold og en annen stemning enn det du finner på tradisjonelle treningssentre.

Vi legger stor vekt på oppfølging, sikkerhet og trivsel. Derfor spiller vi musikk som passer for alle; om det er slagere fra 80-tallet eller hits ifra i dag!

Scala Trening eies og drives av fysioterapeut Mette Rokne, med lang erfaring innenfor trening og rehabilitering

Vårt konsept

​Vi ville starte et unikt treningssenter på Landås, tilpasset og forbeholdt en målgruppe som treningsbransjen tradisjonelt ikke har satset spesielt mye på. Scala Trening tilbyr trening kun for voksne fra 40 år og oppover under mottoet: "Trygg trening for voksne". Så vidt vi vet, er Scala det eneste senteret i Norge i dag som har valgt denne tilnærmingen.

Da vi skulle finne navn til senteret var vi aldri i tvil. En gang var det danserestauranten Scala som regjerte i bygningen Hagerupsvei 32x, et landemerke for musikk og kultur. Folk kom ikke bare fra Landås for å oppleve musikkbølgen Bergen Beat. Dette stedet trakk folk fra hele Bergen og omegn. Flere kjente band og artister sprang ut herfra, med The Stringers som et av de mest kjente.

Hvor er Scala?

Klikk her for å finne frem til oss!

Hvorfor Scala?

  • Trygg trening og oppfølging.
  • Gruppetrening på ditt nivå.
  • Sosialt samvær.
  • Nedre aldersgrense 40 år.
  • Slyngetrening og MTT-utstyr for videreføring av rehabilitering eller behandling hos terapeut.